Petek Servisi

Wiki Article

Kombi petek temizleme fiyatları için detay sayfamızdan bilgileri öğrenebilirsiniz sayfamıza ulaşmak için turuncu işaretlenmiş kombi petek temizleme fiyatları yazımıza tıklayınız.

Tesisat temizliği birbirinden farklı olan işlemler olsa da, Tesisat temizleme birbiriyle bağlantılıdır. Petek temizliği yapılmadan önce yapılması gerekenler daha sağlıklı bir petek temizliği yapılmasını sağlar. Tesisat temizliği için yapılması gerekenler şu şekildedir;

Petek temizliği yaptırmadan önce gerekli araştırmayı yapabilir ve uzman tesisat ustalarımızla görüşebilirsiniz, aklınıza takılan tüm soru ve sorunlara yanıt alabilirsiniz.

Uzman Tavsiyesi: İlk adım olarak bir ısıtma sistemleri uzmanından veya tesisatçıdan propertyım alın. Uzman, peteğin durumunu değerlendirecek ve en uygun temizleme yöntemini belirleyecektir.

Ayrıca içerideki sudaki kireci de sökerek kazan suyunun ısıtılmasını kolaylaştırır ve daha az yakıtla verimliliği artırır. Teraziyi temizlemenin su sirkülasyonunu desteklediğini söyledim.

This needs exact style and design setting up. By using a group of skilled engineers and our in-depth know-how from a great number of profitable projects for a wide range of consumers and industries, PETEK is usually pleased to assist you.

Proactive assistance is as a result very a good idea, specifically in industrial generation complexes with superior device output, in specifically delicate places such as pharmaceuticals, professional medical technological innovation and food, but also for guide workstations and various cleanroom purposes.

Bu durumda petek temizleme yapılması gerekmektedir %30 tasaruf ve ısı verimi sağladığı kanıtlanmıştır.

Petek ve Tesisat temizliği yapılan sistemlerde gidiş suyundan gönderdiği suyu dönüş suyun rahat bir devir daim ile alarak cihazımız rölanti çalışmasını sağlayarak sistem içerisindeki suyu istenilen derecede tutmaya başlıycaktır.

Sararan kalorifer peteklerini temizleme işlemi, doğru kimyasalların kullanılması, doğru tekniklerin uygulanması ve peteğin iç yapısına zarar verilmemesi açısından uzmanlık gerektirir.

Uygun bakım ile kombiniz uzun süre verimli çalışır ve yakıt tasarrufu sağlar. Kombilerin bir diğer sorunu da petek temizliğinin yapılmamasıdır.

Kombi içerisinden çıkan su ile peteklerin içerisinden dönen su arasında 5 ila 10 derece sıcaklık farkı söz konusu olmaktadır. Standartta bu şekildedir. Peteklerinizin Alt ve Üst sıcaklığını eşit şekilde ısıtıcaz diye söyleyen kendilerini servis elemanı ve servis olarak tanıtan kişilere itibar etmeyiniz tesisatı ve reçber petek servisi petekleri temiz olan sistemlerde peteklerin üst sıcaklığı ve alt sıcaklığı eşit olmaz normal şartlarda aralarında five ila ten derece arasında bir fark bulunur.

Servisi olarak iyi ve kaliteli ısıtan peteklere sahip olmanız için periyodik olarak en az 2 yılda 1 kez petek temizliği, petek yıkama ve kombi bakımınızı yaptırmanızı öneriyoruz.

Bengi Teknik Servis olarak, petek temizleme konusunda uzman ekip ve profesyonel ekipmanlarımızla hizmet veriyoruz. Peteklerinizde biriken kir, çamur ve hava kabarcıklarını temizleyerek ısınma sistemizin daha verimli çalışmasını sağlıyoruz.

Report this wiki page