Not known Details About prefabrik

Wiki Article

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Örneğin prefabrik evinizi yıldırım ve ani şekilde gelişen aşırı gerilim darbelerinden korumak gerekir. Yıldırım düşmesini önlemek için, paratoner veya prefabrik yapı üzerine izoleli yıldırım iniş iletkenleri kullanılmalıdır.

Prefabrik evlerde küf oluşmaz sıcaklık açısından dengeli bir ortam sağlanır. Modern tasarımları sayesinde insanların ruh sağlığı da ön planda tutulur. Prefabrik evlerin üretiminde, belirlenmiş kontrol noktaları vardır ve kalite kontrol en üst seviyede sağlanır.

Tüm bu prefabrik ev ruhsat dosyası belediyenin fen işleri bölümüne onaya sunulur, sizin tarafınızdan yada mimarlık ofisi tarafında belediye’de genellikle 3-4 haftaya bu onayı verir yada eksikler varsa giderin der ve sizde ona göre takibatını yaparsınız.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü 50 yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artırmaktadır.

Montaj aşamasının uzunluğu prefabrik yapının metre karesiyle doğru orantılı olarak artworkıyor bu aşamanın prefabrik ev da 15 gün süreceğini tahmin edebiliriz.

Prefabrik evinizin firma tarafından kurulumu sonrası şap işlemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

 Measurement sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir dilemma prefabrik ev modelleri yaşadığınızda firmada muhattap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın measurement ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik ev modelleri prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla prefabrik istediğiniz zaman ev prefabrik kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-four senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Hatta günümüz koşullarında oldukça avantajlı bir satın alma opsiyonuna dönüşmüş oluyor. Şehirde illaki yerleşimin olduğu bir noktada ev almak yerine şehrin tüm stresinden uzaklaşarak satın aldığınız bir arazi üzerine inşa edilebiliyor. Konum olarak dilediğiniz noktada villa tipi prefabrik ev modelleri

Report this wiki page